måndag 13 april 2009

Det perfekta vädret.

Idag skulle det vara mulet och perfekt väder för tvättstugan. Men vad händer? Vädret vägrar samarbeta och låter solen skina genom ett behagligt dis. Hur kul är det i tvättstugan då? Och inte ens de nyinköpta tvättmaskinerna som står och ser förföriska ut kan glädja mig, de är dessutom för små. Gör man som jag, samlar ihop närmare ett års förbrukning av lakan hinner man ju inte med de futtiga timmar som föreningen satt upp som tvätt tid. Aldrig får man vara glad.

Det blir i alla fall en tur till vännens sommarstuga, bara för att grilla lunchkorv och få lite, lite sol på de likbleka benen.

7 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag kan sakna en stor, allmän tvättstuga med flera maskiner! Det gjorde tvättandet till en konst... - fråga mig inte vad jag menar för det kan jag inte förklara! Men jag kan säga att när min bror pluggade i Kalmar och vi fick låna hans lgh på semestern så såg jag alltid till att boka in en tvättid och tvättade allt. Perfekt att han hade lgh mellan vårt sommarhus i Småland och nästa anhalt Öland!
Och jag älskade varje minut jag tillbringade i tvättstugan! Jag satte klockan tidigt tidigt och gick gladeligen upp! *skakar på huvudet åt mig själv*

Singelmamman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Singelmamman sa...

*ser fundersam ut* Kan det vara vettigt? Men förstår faktiskt känslan, själv lyckas jag bemästra den känslan väl så att den inte dyker upp tidigt på helgmorgnar.

nillas liv på pinnen sa...

Kul att du vill följa min blogg!!! =)
Men själva följeripaketet har jag tagit bort för jag tycker inte det får plats. Hoppas du vill följa iallafall!

Singelmamman sa...

(För)följer dig hur och vart som helst. Har själv lagt upp förföljartjosan, men begriper inte hur det funkar.

nillas liv på pinnen sa...

*fnissar förtjust*
Nej, jag fattade inte heller riktigt vad det var till för. Det tar dessutom plats som jag vill använda till annat =)

Singelmamman sa...

Ah vad f-n. Du har naturligtvis rätt, jag gjorde mig av med det otyget också. Tjing!