onsdag 22 juli 2009

Massdöd

Kan ha varit något i vattnet när jag duschade i morse eller schampot jag använde. Något fick hur som helst en hoper småflugor och andra insekter att falla döda ner på mina byxor. En självdog dessutom på min kind. Känns som det vore mitt fel.

I övrigt var det en härlig båttur, stockholmarna gick man och kvinns ur husen och stirrade på oss i den låga, långa turistbåten. Några kajgluttare vågade sig på att vinka. Jag vinkade ivrigt tillbaka och undrade om de på kajen tänkte att nu blev den där lantisen glad. Eller. Kanske var det tvärtom, jag och flera andra var uppenbart från 08-land, kanske kajnissarna kom från Örkelljunga? Vem vet och än viktigare, vem bryr sig.

Italienarna på båten satt inte still, lyssnade inte i lurarna utan pekade, filmade och pratade hej vilt hela tiden. Så ska jag göra när jag kommer till Italien. *memorerar*

För övrigt kan nämnas att tonåringarna och min vän fick tokmycket spö i minigolfen. Vi testade de nya, fina banorna i Tanto/Drakenbergsparken. Så jag hoppas de vill ha revansch.

I morgon kommer barnens ena kusin från Malmoe hit, städexpertens son. Och jag plus vän ska äntligen se Lundell igen. Oj, vilken härlig dag det blir.

7 kommentarer:

Mofsan sa...

Låter trevligt som 17. Lundell är inget som lockar mig direkt men som jag står ut med i allafall. Jag är sååå sugen på att se Winnerbäck någonstans i Svea rike. Hoppas att jag får till det.
Ha en sjuperbästigast dag då Singlis!

Singelmamman sa...

Mofsan: Winnerbäck ser jag också om han är i närheten. Inget jag springer benen efter. Lovar att ha en härlig dag!

Anonym sa...

Underbart sommarliv verkar levas av singelmamman just nu.

Singelmamman sa...

Tandngisslur: Så rätt, så rätt. Och jag hoppas du har det bra!

Anna sa...

Här kommer en sommarhälsning från en lantis!

Ska försöka hoppa på en sån där båt i sommar. Och nu vet jag ju hur jag ska bete mig också... ;)

Anonym sa...

Bra gung på konserten med Lundell. Gubben har sina fans och många fler. Tur med vädret hade publiken i alla fall. Och häftigt skyfall kom först en tid efteråt. Å då satt väl fd publik på efterfest och drack Merlot?

Singelmamman sa...

Anna: Blir du osäker på hur du ska bete dig så kan jag guida dig! Säg bara till lite i förväg så ordnar jag det! :-)

Anonym: En merlotbrud som jag missar aldrig ett tillfälle till vin. Eller Lundell.