onsdag 22 juli 2009

Näe, va äckligt!

En fördel med att flytta ofta, jag har de senaste fem åren flyttat tre gånger, är vissa saker jag har sluppit. Nu kom en sak i fatt mig. Flott och fett som rinner ner bakom fläkten. Alltså ett ställe jag inte kommer åt med mindre än att jag skruvar ner hela fläkteländet.

I panik frågade jag min kära tvilling, ni vet hon som är städexpert, vad göra? Fick rådet att torka alternativt skruva ner nämnda eländiga fläkt. Blä.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du tvättat fläktfiltret någon gång? Brukar kunna tas loss och så kan man köra det i diskmaskinen. Det kan vi göra med vårt, fast den är ju av ganska ny modell förstås.
Kan titta på den när jag kommer upp.
Ja, ni har väl förstått att det är jag som är tvillingen!

Singelmamman sa...

Kära tvilling: klart jag tvättat filtret! Och bytt det två gånger också. Nä det här sitter mot väggen. Men välkommen att ta hand om den när du kommer. Kram

DDT sa...

Jag hade övervägt att flytta igen. Fast jag har så klart ingen köksfläkt. Jag får skura hela väggen istället. Lysande lösning, verkligen.

Singelmamman sa...

Jag idag: Herregud, det är ju den ultimata lösningen!

trollpackan sa...

Ja, flytta är ett j-a jobb!*suckar* Vi håller på att flytta ett stort trevåningshus till en lägenhet...ja, eller innehållet i det så att säga*fniss*
Hmm...skruva ner fläkten säger du?*vägrar*