måndag 3 augusti 2009

Jag är här

Och av någon konstig anledning, som jag tror kan skyllas på den nya GI-dieten, så är jag tämligen pigg. Det betyder dock inte att jag är glad över att vara här, men så hemskt är det inte. Det kan ju å andra sidan bero på att jag vet att jag drar på semester inom några dagar.

Lyckades ganska bra med min frukost. Det blev lax, philadelphiaost och tomater på ett hårt bröd och grönt te. Får se om jag hittar något i vår matsal till lunchen.

Ikväll ska jag försöka hjälpa Bajen, de möter Helsingborg, och jag antar att inte bara jag tycker att det är dags att de visar både framfötter och gör mål ikväll.

2 kommentarer:

Singel i storstan sa...

Jahaja! Själv hoppas jag på förlust. Så att de grönvita får ännu sämre självförtroende till på söndag. Det var LÄNGESEN Djurgårn vann mot bajen... :-(

Själv åker jag till Gävle om exakt tre timmar och ber till högre makter om tre poäng! Kul att du gillar fotboll. Inte så vanligt bland tjejer. :-)

Singelmamman sa...

Singel: Jo jag gillar all sport, mer eller mindre, fast mest hockey. Och Bajen håller jag nog mest på för att tonårssonen gör det. Hm, kan tyvärr inte heller önska ditt lag lycka till, Gävle är mitt "andra lag" i Allsvenskan. Men jag hoppas du får kul!