söndag 9 augusti 2009

Nykterhet

Har en nykter dag i dag. Det var på tiden. Och är trött, och ska hänga tvätt, och vill INTE, observera; INTE masa mig iväg till jobbet i morgon. Det gick väl an när jag och G var ensamma och fick bestämma. Men imorgon är alla möjliga och omöjliga tillbaka och då ska det jobbas. Nä det kan inte vara rätt.

Borde ha duschat efter campingen. Men eftersom jag ändå måste byta lakan imorgon så orkar jag inte duscha i kväll. Jag gör det innan jobbet. Gäspar så det knakar i kinderna.

Och inlägget blir bättre och bättre dag för dag. *trallar*

8 kommentarer:

Agneta sa...

Jag är också nykter idag. Det beror på att rosévinet inte smakar längre. Kanske är det för kallt ute? Kanske är jobbångesten för svår?
Nu vill jag ha härliga höstdagar, och mörka kvällar med tända stearinljus och goda fylliga rödviner!
*lever för helgerna*

Singelmamman sa...

Stort o smått: Nä snälla, låt ljuset och värmen vara kvar! En månad till åtminstone. Sen hugger vi in på grytor och viner, fylliga och varma.

Mofsan sa...

Ja herremoses och hans gäng. Tur att jag är nykter idag säger jag bara. Jag försökte ölmarinera mig med gräshoppsinfluensan som resultat. *rysa*
Vill ni också ha medlemsskap i AA?
Vi kan gå in där som trio med blogg eller något liknande.

Nykterhet sägs vara nyttigt sa...

Mofsan: Jag behöver nog hänga med. Trio med blogg låter riktigt svängigt.

Anonym sa...

Jag kanske får ändra färger på er två, Mofsitofsi och Singelmamman får bli marina som etiketten på Explorerflaskan, HAHAHA.

Trio med blogg blir alldeles utmärkt, här har ni en följare.

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: Blått är min färg, så gärna det. Härligt, det här verkar bli en folkrörelse. *tänker på vinet till lunchen i morgon*

Sus sa...

JAg har endast druckit vatten idag.
Det känns...konstigt.

Singelmamman sa...

Sus: Här råkade lite vin slinka ner.