torsdag 21 januari 2010

Ok då ska vi se

Torsdag, torsdag, torsdag. Japp då är jag redo, veckodagen är i alla fall än så länge på plats i mitt huvud. Men det är nog allt är jag rädd. Gick de många milen i korridoren för att hämta kaffe och vatten. Kom tillbaka till min skrubb med kaffe och vattenglaset men tyvärr inget vatten. Glömde. Hm... Så då tar jag en promenad till alltså... Vatten, vatten, vatten.. på en torsdag. Ok två saker i huvudet. Blir bättre och bättre det här märker jag.

Har pratat två gånger med vår VD idag också, och båda gångerna gick det inte som jag tänkt mig. Första gången noterade jag att det inte är helt oproblematiskt att jag har en kompisrelation med en tjej som vår VD har en jobbrelation med. Det andra prattillfället idag innehöll så många grodor från mig, att jag snabbt måste förtränga att jag överhuvudtaget sagt något.

Vatten, torsdag, vatten, torsdag, japp det får tydligen räcka så för en stund.
Hur startade din dag?

8 kommentarer:

Veronica sa...

Det hade ju varit bra då, att ha haft vatten i glaset. Kunde ha slängt grodorna där istället. Iaf för stunden... *s*

Det här har verkligen varit en skitvecka jobbmässigt, tur att den är över snart. *muttrar*

Singelmamman sa...

Yasha: Det hade varit bra. Och för min del har den här veckan varit ovaken. Jag undrar om jag överhuvudtaget kommer att vakna. Men snart, tror jag, är det helg i alla fall.

Agneta sa...

Oj, händelserik dag hör jag!
Lycka till med resten! Och glöm inte Nillas ord: Det som inte dödar blir ett blogginlägg!

Singelmamman sa...

Stort o smått: En händelserik dag är jag glad över, vid typ 22-tiden. Inte redan kl 9. Det brukar innebära mer än en händelserik dag då...

Mitt i Fågelsången sa...

jaha, nytt försök. Skrev just ngt om jobbrelationer och kompisdito i kombination (men den kommentaren fick fel på sig), och huruvida man kan ha sin chef som vän på FB. Har man en som min kan man det :)

Verkar som att det är mycket på g nu! Här är det tankar kring pågående budgivning som upptar min tid - har knappt tid att jobba... Får se om det släpper när den är klar, eller om det är då oron sätter in. Oron innan själva kontraktet är påskrivet. Ja, ja, den som lever får se.

/alacs

Singelmamman sa...

Mitt i: Ja det är en balansgång. Jag har en jättebra relation med mina chefer, och en är på FB. Men just vår VD, där är jag inte lika säker...
Håller alla tummar för dig med hus och nytt boende. Tror och hoppas att det går jättebra!

DDT sa...

Min dag började med en strejkande kaffemaskin. Och sedan gick det utför.

Singelmamman sa...

Oh no! Låter katastrofalt. Jag hade nog gått hem. Eller satt mig och tjurat någonstans. (undrar dock här vad det gör för skillnad mot mina vanliga arbetsdagar?)