söndag 14 februari 2010

Söndagsbrunch

Äldsta tonåringen hängde med Singelmamman till kära vännen och middag med gubbor och gummor. Och medan tonåringen spabubblar i vännens stora bubbelbadkar åker vi till sommarstugan och kollar snöläget. Själv tyckte jag förvisso att det räckte med att kolla på snön från köksfönstret här, men det var visst något om tak och tungt och eventuellt något med att skotta. Men det sista tror jag inte riktigt på.

Sen blir det shopping i Farsta, måste hitta ett par hela jeans. Och absolut inte dyra. Har ju fortfarande kvar några centimeter som jag inte vill ha på min kropp, så jag har egentligen stoppat all shopping för egen del. Men, den berömda nöden har ingen lag.
Ikväll är det avskedsmiddag för goda grannar som flyttar till Ödeshög. Namnet säger väl en hel del, men de försäkrar att de inte är ensamma.

5 kommentarer:

DDT sa...

Det där känner jag igen. Jag behöver verkligen nya kläder. Men jag har inte lust att köpa dem eftersom jag verkligen inte planerar att fortsätta att vara så här fet. Det har jag inte planerat i snart två år nu... Går ju sådär.

Veronica sa...

Jag har bott i Ödeshög. Nej, UTANFÖR Ödeshög, på en gård några kilmoter från en öde by som heter Boet. Varna dem, säg åt dem att ångra sig. Ödeshög är precis som det låter. Om man råkar blinka när man åker igenom hålan, så missar man den. Tack och lov.

Och som tur är, går motorvägen FÖRBI och inte igenom eländet. *ryser*

Veronica sa...

Titta, jag blir så upprörd att jag inte ens kan stava till kilometer... *får frossa*

Ting sa...

Jag ska träna i Farsta idag, jeans drömmer jag inte ens om att köpa än.
Hehehe.
MÅNGA träningspass kvar innan jag börjar snacka jeans.
Men jag vinkar till dig om jag ser dig.
Det är du som har den röda nejlikan i knapphålet va? ;O)

Singelmamman sa...

Tjockisen: Här går det också så där... Eller rättare sagt inte alls.

Yasha: Tyvärr, tyvärr, de är både blinda och döva för alla varningar. Det du skriver låter värre än jag trodde... hua!

Ting: Jag såg inte dig. Såg du mig? Ilsken, Singelmamma med äldsta tonåringen som fick skidkläder, och jag fick masa mig in i ett par nya jean.