fredag 30 april 2010

Namnafasi

På träningen idag hälsar jag lite snabbt på en tjej som jag tycker jag känner igen. I omklädningsrummet är jag tvungen att fråga om vi inte känner varandra. Jomenvisst det gör vi ju! Våra vägar har under åren korsats åtskilliga gånger. Delvis jobbat ihop, delvis stött ihop med varandra genom våra jobb och gemensamma bekanta. Världen är bra liten.

Själva träningen gick jättebra men det var otroligt jobbigt. Jag hoppas att det beror på att jag tog i mer än vanligt. Kanske en effekt av att jag är bättre tränad? Ska jag se det som en belöning kanske? Ikväll är det dags att beskåda brasa/brasor. Yngsta tonåringen hostar så lungorna hotar att komma upp, så den kompis som skulle hem till oss och sova över får göra det en annan gång. Tonåringens eget önskemål. Och hur det då blir med själva brastittandet vet jag inte. Jag vet däremot att jag ska köpa ännu mer hostmedicin.

Jag vet också att just i eftermiddag skulle det vara ljuvligt att sätta sig en stund på en uteservering och ta ett glas vin. Men det känns inte alls lika uppoffrande idag att äta soppa som förra fredagen. Så idag får du gärna dela med dig av vad du gör och vad du ska ha till middag.

8 kommentarer:

Chrissan sa...

Vi ska grilla lite fläskfilé i kväll.
fast det blir inget vin här heller. Ramlösa får duga gott då jag börjar jobba kl 7 i morgon bitti.
Och nej...jag fixade inte de där jäkla sopporna...kör lite kombinerat.;)

Fru Venus sa...

Ett tips; en av våra bästa/trevligaste läkare berättade när "L" hade som värst hosta, att det är vetenskapligt bevisat att det absolut bästa för hosta är ren honung, rumstempererad eller lite varm, suga på det en stund eller dricka med lite varmt. Slår alla hostmediciner, han skriver inte ut recept på det mer. Hoppas ni får en bra kväll i alla fall :-) Kram

Singelmamman sa...

Chrissan: Övriga familjen får fläskkotletter i någon form. Och sallad. Kombinerat går väl också bra. Lycka till.

Singelmamman sa...

Fru Venus: Honung kan vi nog få ner i tonåringen. Kram!

Agneta sa...

Trevlig helg!

Sus sa...

Pressad potatis, kycklingfilé med recept från Fru Matglad.
Vin kanske..om magen pallar det.

nillas liv på pinnen sa...

Jag ska ju inte äta godis ikväll (vem kom på den idén???) så mig är det också lite synd om.
I övrigt ska jag hålla mig vaken i kväll/natt till kl två då dotra kommer hem. Något annat orkar jag inte planera in.

Singelmamman sa...

Stort o smått: Trevlig helg du med!

Sus: Ja hoppas att din mage pallar, låter mycket gott i alla fall.

Nilla: Ja vem kommer egentligen på alla idéer? Vaken och vänta till 02, oj oj så jobbigt. Nä ännu slipper jag det. Ha en trevlig kväll ändå.