torsdag 15 april 2010

Vulkanutbrott och tokspel

Sverige och Norges luftrum är stängt på grund av en vulkanutbrott på Island. Det betyder att en himla massa människor inte kan ta sig hem eller bort eller till Norge med flyg. Bland annat kommer inte ett gäng arbetskamrater till mig hem från Manchester. Stackars, stackars dem... hm. Och så har vi Aftonbladets rapportering om detta! Jag har sagt det förr, det kostar bara 125 kr att vara medlem i Republikanska föreningen!

13 kommentarer:

Fru Venus sa...

Gäller även Finland, Danmark och Storbritanien....Inga flyg dit eller därifrån. Mannen sitter i Helsingfors, och Air Åland kanske ska flyga (små skitplan på låg höjd), vi får väl se ikväll...

Singelmamman sa...

Fru Venus: Ja modern teknik i all ära... Han kanske får ta båten :-)

Gafflan sa...

Jobbigt för människor som är på väg någonstans, då menar jag vanliga människor, kungafamiljen intresserar mig inte.
För övrigt har flygplan som kört in i askmoln, om än så små, störtat. Det får nog bli båt eller bil :)

Singelmamman sa...

Gafflan: Ja, det är ju en mycket märklig rapportering när 1000-tals människor blir strandsatta på ett eller annat sätt och A-bladet och för den delen även expressen skriver om kungafamiljens problem att fira en släkting (Danmarks drottning) som fyller 70-år.

Realisten sa...

Förutom att rapporteringen om kungafamiljen i allmänhet, och denna i synnerhet, är helt sjuk undrar jag vad problemet är i det här fallet. Hur jäkla svårt är det att ta sig till Danmark på annat sätt än med flyg?

Realisten sa...

Fast det är väldigt synd om min utarbetade kollega som skulle ha flugit till Barcelona. Men vem fan bryr sig om det när inte njur-Dannes blivande svärföräldrar tar sig till Danmark?

Realisten sa...

Och så har de fått tokspel om att lillasystern har en kärlekskris också.

Realisten sa...

Jag är alltså lite uppretad.

Singelmamman sa...

Realisten: HEJJA, HEJJA, HEJJA REALISTEN! Åh vad jag gillar när du är uppretad. Fortsätt så. *viftar med en flaska champagne*

Singelmamman sa...

Och flertalet kommentarer på varandra är verkligen underskattat! Heja igen.

Maj Korner sa...

Tips: Ge fan i att läsa Aftonbladet! Det finns sällan en tillstymmelse till sanning, det mesta är överdrivet och osant eller vinklat. Sluta läs den den där skitblaskan!

Realisten sa...

Maj Korner: Vad ska man då reta upp sig på?

Singelmamman sa...

Realisten: Exakt!

Maj: Hur skulle det se ut?