onsdag 12 maj 2010

Nu

Fast inte riktigt än, men snart så ska jag gå hem och vidare till föredetta arbetskamraten och vännen C och dit kommer även A att hänga på och så blir det en underbar tjejträff. Rosa champagne, vin och mat och idag struntar jag i om någon kolhydrat slinker ner och kanske någon chokladbit. Imorgon är nog en ny dag. En av fyra lediga. Och det, kära vän, det kommer jag att njuta av i 180!

Hur ser dina planer ut för ikväll?

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ut till stugan för att slappa, njuta, en tur på havet, elda i spisen och ropa efter katt. Hem i morgon på dagen (bortbjudna på middag) men sen kanske det blir stugan för mig igen (hoppas hoppas) Ha en underbar kväll! Kram

Gafflan sa...

Idag, när jag kommer hem, ska jag göra minsta möjliga men det ska i alla fall tillagas kycklinggryta :D
Kramen.
PS. Bra jobbat med rumpan ;D DS.

Mollamaja sa...

Jag ska tyvärr på Xtravaganza träff..:-//

Singelmamman sa...

Fru Venus: Härligt med stugan! Hoppas katten behagar infinna sig och så håller jag tummarna för mer stuga i helgen och fint väder. Kram

Gafflan: Minsta möjliga är underbart. Och kycklinggryta med. Tack så mycket för uppmuntrande ord, har bara lite ont i rumpan, men oj så fast och fin den är :-) Kramar!

Mollamaja: Ursäkta en fråga men vad ska du göra sa du att du skulle?

nillas liv på pinnen sa...

Visst är vi sååå värda dubbelhelg nu, med tanke på vad hårt vi jobbade förra helgen?

Maj Korner sa...

Alltså, jag hade inte fattat att det var helg, kom på det vid lunchen idag av mina kollegors prat. Så jag ska inte göra nå't. Och ska jobba på fredag.

Singelmamman sa...

Nilla: OM! Fast om jag måste jobba lika mycket och likadant kommande helger så gärna för mig.! Me like, förra söndagen alltså.

Maj: Oj oj. Det är faktiskt syndast om dig.