lördag 12 juni 2010

Lördagskväll med soffmys

Min kvällspromenad fixade jag i rask takt på 25 minuter. Kom på mig själv att börja jogga, men eftersom jag bestämt att jag bara skulle gå hade jag inte rätt bh på mig. Och jag kan verkligen inte jogga utan sportbh som håller behagen på plats. Risken skulle vara whiplashskada och blåmärken i ansiktet av alltför svängade, livsfarliga bröst. Väl hemma igen är tonåringarna hungriga. Fast vi åt tidigare idag, fattar ingenting. Men de fixar fram och värmer västerbottenostpaj och tar fram de skivor lax jag köpt. En lax som för övrigt var så underbart god att jag nästan hamnade i extas!

Sen satte vi oss alla i soffan och hade lite lördagsmys. Två och en halv minut, plus minsu några sekunder. Både VM-fotboll och film hanns med. Nästa gång jag såg dem var när jag plockade fram melon, druvor, päron och en liten brie. Nu är faten återigen länsade, tvivlar på att gräshopporna i Egypten kan göra det mer effektivt på kortare tid. Och jag, ja jag sitter återigen själv i soffan. Om jag sörjer? Nja lite, men de kommer fram med ojämna mellanrum för att kolla att jag lever och har det bra. Och jag har ju både bok, vin, datorn och dotterns påse godis!

Hur ser era myskvällar ut?

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Konstigt att de behöver så lite i gången av oss nuförtiden...hm...

Singelmamman sa...

Fru Venus: Visst är det märkligt. Vi är ju lika roliga, om inte roligare, nu än vi var när de var små. Och då skrattade de och ville aldrig släppa våra armar eller ben.

Realisten sa...

Myskvällar? Är inte det ett hemskt ord? Fast fredagsmys är ett ännu värre ord. Och jag vill också ha godis!

Singelmamman sa...

Realisten: Ryskvällar. Och påsen var nästan tom! Skrämmande at göra så mot sin mor!

nillas liv på pinnen sa...

Jag myser med datorn. Har skaffat ett rosa datorflufffodral som man kan ha på när man bloggar och så.

Singelmamman sa...

Nilla: Så tjusfullt! Rosa datorflufffodral! Imponerande må jag säga.

S sa...

Barnen vill ofta ha dip som mys, och det funkar för mig med. Samt ett glas vin, det är det viktiga! ;)

Singelmamman sa...

Stina: Vinet är absolut det viktiga!