lördag 4 september 2010

Allt och himlen därtill

På 54:e våningen med fantastisk utsikt över Malmö, sundet och Danmark hade vi konferens idag. En mycket bra konferens. Och rolig, och trevlig! Det är inte varje konferens det inträffar. Nu är jag hemma, har ätit två knäckebrödskivor med falukorvskivor på. Och jag som inte gillar falukorv. Men ikväll var det gott.

En undran bara. Är det dålig luft i Köpenhamn och Malmö? Har precis upptäckt att jag har fullt med finnar i ansiktet, och hyn är helt otroligt dålig. Så nu sitter jag med ansiktsmask och blir det inte bättre så... Ja vad f-n gör jag då? Tips mottages mer än tacksamt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Väntar. Det går över.

Fru Venus sa...

Dricker vatten!! Ingenting i världen skulle få mig att åka upp till 54:e våningen! Man SER ju hur huset håller på att falla ikull... Skönt att du är hemma! Kram :-)

Mina dagar sa...

Kul att konferensen var lyckad!
Jag är ju i Malmö ganska ofta men har inte märkt av några finnar i ansiktet så det måste vara Köpenhamns fel alltihop! (eller har du ätit mycket choklad?)
Hett tips är:
Badda med Alsolsprit!!!!
Kram Eva

nillas liv på pinnen sa...

Jag skrev ett så dåligt skämt här att jag var tvungen att ta bort det. Det var om skåningar och finnar. Alltså såna finnar som bor i Finland. Men det var redigt dåligt det skämtet. Jag tar något annat istället. Nån annan gång.

Singelmamman sa...

Anonym: Jag väntar...

Fru Venus: Du hade ÄLSKAT utsikten. Jag lovar. Är väldigt ledsen att jag missade dig idag, men väldigt glad för presenten! Haha! Den är som du vet perfekt.
:-) Kram

Eva, Mina dagar: Nä ingen choklad, måste vara vattnet eller luften.

Nilla: *tänker* försöker gissa men nä, något så dåligt skämt har jag nog alldrig hört. Faktiskt.

Realisten sa...

Du kan få piller av mig!

Shamrock sa...

Usch då, finnar är inte kul. Har du ätit ost så skyll på den. Vilken tur att det var en bra konferens så att du inte missade bloggträffen helt i onödan

Lilla Blå sa...

Nu känner jag att jag måste ila till Byens försvar: finnar växer till sig ca 14 dagar innan de syns i ansiktet. That's a fact. Så frågan är: vad gjorde du för 14 dagar sen?

Singelmamman sa...

Realisten: Hit med dem!

Shamrock: Ja det var en himla tur! Men vi gör väl om det snart hoppas jag.

Lilla Blå: :-) Tack. Jag var på kräftfest, är säker på att det är det som är problemet. Klart att det inte är Byens fel.