torsdag 2 september 2010

Nä men inte sjutton kan det vara torsdag redan?

Jo men ta mig tusan. Ja ha, ja då är det ju snart helg. Och på fredag morgon ska jag vara på Arlanda vid 06 på morgonen. Och ja, jag är ju väldigt förtjust i att gå upp vid 4 på morgonen. Så gissa att jag ser fram emot det! Men idag ska jag glädjas åt att företaget ska presentera ett nytt försök med en jämställdhetsplan. Den förra blev ju som liksom aldrig godkänd av någon annan än av företaget. Det var ju den lilla detaljen att även facket, som representerar de anställda, skulle vara med och godkänna den. Och, det här är ju nästan lite kul, företagets representanter tyckte att facket var fåniga. Till exempel när facket tyckte att det inte går att skriva att kvinnor inte kan jobba med trädgårdsarbete och markjobb. Det kan inte skrivas i en jämställdhetsplan eller någon annanstans heller.

9 kommentarer:

S sa...

Ja - Tjoohoo - det är torsdag!
Och solen skiner!???

Hoppas jämställdhetsplanen är bra nu då! ;)

Anonym sa...

Hej, och tack för din omtänksamma ton mot mej hos Fru Venus. Det värme! Speciellt efter Fru Venus
*ASG* och kommentar. Du anar inte hur förbisedd man kan bli!
Du verkar ha både hjärta och empati, det gillar jag. Lite slarvig får man väl vara, men inte med människor!! Ha en bra dag!
Pyret.

Singelmamman sa...

Stina: Hm, jo planen är ok, som ett första utkast.

Pyret: Fast jag tror inte att det är medvetet förbiseende. Och jag tycker att om du känner dig förbisedd ska mejla Fru Venus. Ha en bra dag du med.

Realisten sa...

Nej du sa inte det för i förra inlägget pratade du om Bititi i Västindien. Betyder det här att du bet av tanden i Bititi?

Singelmamman sa...

Realisten: Sa jag inte det? Märkligt jag måste ha blivit gammal och virrigare. Ja vad ska man tro? *förvirrad*

Fru Venus sa...

Oj oj, tänk om folk kunde förstå att de flesta skratt är av glädje och inte av elakhet *suck* samt att en del kommentarer är vackert inlindade i ironi ;-) Kram på dig empatiska Singelmamman :-) Ses snart!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Ironi är inte att leka med... ;-) Kramar tillbaka!

DDT sa...

Kan kvinnor inte arbeta med trädgårdsarbete? Där ser man. Vilken tur att jag inte har skaffat mig någon trädgård då. Jag antar att jag helt enkelt var man under de åren jag jobbade som trädgårdsarbetare. Det skulle ju kunna förklara mitt kassa resultat på dejtingscenen...

Singelmamman sa...

Tjockisen: Ja det måste helt enkelt bero på det. Tur att du slutat med sånt fåneri, låt männen som kan ta hand om det.