söndag 19 september 2010

Slut på det roliga

Var uppe tidigt idag men gick och la mig igen, det var så tyst här. Gick upp mycket senare och då var det mycket kuligare. Framförallt var jag hungrig. Fick sällskap av dottern. Precis när jag känner att det är dags att ta en promenad fick jag ett sms från Sus, "färdig om 20 minuter". Perfa! Och iväg gav vi oss, igen. Det känns redan som en underbart härlig traditon. Idag gick vi bland får och sommarstugor, glittrande sjö och jag hade inte en aning om hur långt vi gick. Och inte var vi vilsna heller. Bara lite. Snipp snapp snut så tog det skojsiga slut. Bara så där! Snopet. Men Sus sa att vi traskat en hel mil och en titt på min klocka sa mig att vi gått i nästan två timmar. Wow! Tänk att gå en hel mil och det enda jag kunde tänka på efteråt var, varför gick vi så kort...? Fast nu har jag stretchat, men inser att jag kommer att ha träningsvärk ikväll.
Jag har röstat också! Naturligtvis. Har du inte gjort det? Trotsa allt och gör det, det är din plikt. Snart har jag min plikt i tvättstugan. Och sen drar sonen iväg på valvaka, jag och dottern ska laga lyxig valmat och jag får champagne. Tack.

8 kommentarer:

Agneta sa...

Vad härligt att hitta någon som tiden bara stannar upp med, eller rusar iväg med! Jag får oftast promenera ensam, och det är lite... ensamt.

Sus sa...

Vi brände över 700 kcal =)
1.03 mil..
En UNDERBAR promenad med FANTASTISKT sällskap.
Jag är såg glad att jag "hittat" dig!

Suzan sa...

ååhh.. vill också promma med er,..

Ni kan väl komma hit kl halv fem ngn morgon så kan vi dejta kossorna?;)

Singelmamman sa...

Stort o smått: Ensam är inte alls lika kul som tillsammans. Och jag är glad att jag har Sus!

Sus: Wow, härligt. Och det utan att det ens kändes jobbigt. :-) Själv tänker jag att jag hittat pärlan i höstmörkret! Kram

Suzan: Inte en chans! Tyvärr, vid den tiden på dygnet är jag mer död än levande.

Fru Venus sa...

Vad härligt det låter :-) Varför känns det som om jag bor lite "utanför"... Hälsa Sus!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Du bor långt bort. Ibland, tyvärr. Du skulle absolut vara med! Jag hälsar Sus. Kram

Tant Grön sa...

Vilken dejlig dag. Förutom det där med tvättstugan..Fast det är skönt när det är gjort. Ska också valvaka, med kanelbullar..

Singelmamman sa...

Tant grön: Mmmm Kanelbullar. Synd, eller jag menar det är ju så gott.