fredag 11 februari 2011

Operation stålsätta sig och prova karaktären

Jag är faktiskt helt oförberedd på att hamna i den här svackan jag hamnat i just nu. Vädret spelar det in? Förkylningen som snart är över? Att jag jobbat hemifrån varenda dag den här veckan trots min förkylning? Ingen aning. Vet bara att jag är fruktansvärt låg. Det lättaste sättet, men som jag försöker säga till mig själv, sämsta är att gå till affären handla mat och en massa godis. Mofsa i mig både det ena och det andra och döva känslorna. Istället ska jag nu äta lunch med sonen som inte kunde komma iväg till skolan och verkligen övertyga mig om att inte frossa i onyttigheter ikväll. Fasiken så svårt det kommer att bli. Och soffan är jag jävligt trött på.

17 kommentarer:

Sus sa...

Men moffa kvinna! En kväll är du värd!!!!

4U2 sa...

Vädrets makter rår du inte på men däremot kan du rå om dig själv, så gör det!

Fru Venus sa...

Jag ringer när jag dumpat "J" i stallet!

nillas liv på pinnen sa...

Det är jobbigt att vara förkyld och begränsad till hemmet. Det sista kan vara skönt ett par dagar men sedan brukar jag börja klättra på väggarna.

Petra sa...

Lite vitt vin i kväll kan du väl unna dig - vit månad, vit snö, vitt vin, det passar liksom.

Min tanke är inte att inleda dig i frestelse, men... Jo, förresten. Det är inget fel på frestelser!

Singelmamman sa...

Sus: Tack. Jag ska tänka på orden, att jag är värd! Kram

4U2!: Fast jag vet inte vad jag vill ha för att må bra. Det är lite knepigt.

Fru Venus: Tack vännen! Ditt samtal räddade en del av mitt förstånd. Kram

Nilla: Då vore det skönt att kunna klättra. Eller göra ngt annat konstruktivt.

Petra: Vik undan fresterska! :-)
Nä, vin känner jag minst för, annars hade nog det varit första alternativet. Det mousserande i kylen.

Småländskan sa...

Jag tror och känner, utan att veta, att du är jäääävligt duktig på att stålsätta dig, se till att du kommer ut på andra sidan,tar tag i det som behövs,att du fixar den här svackan.För det gör du,helt klart! Du är fortfarande ung, du har ju fan hela livet framför dig. Och i den åldern upplevde jag den bästa åldern jag nånsin haft.
Nu Så Singelmamman, nu tar du tag i det här och.. du har ett jobb, som jag inte har mer än kanske halva tiden av året, du har goa tonåringar, du har bara så mycket att vara glad och tacksam över!
Så.. ok??

Lysande ögonblick! sa...

Åh. Jag vet känslan. Har ingen som helst karaktär. Men. Jag tror du fixar det. Och gör du inte det, så är ju det faktiskt helt ok också. :-)

kram och trevlig kväll!

Gafflan sa...

Gillar inte att du är låg men idag är det ju fredag och då kan man faktiskt unna sig något gott både till mat och efterrätt.
T ex åt jag ju budapestbakelse på jobbet idag utan dåligt samvete bara för att det är helg. Nästa vecka tar jag nya tag...tror jag =)
Stor kram.

Singelmamman sa...

Småländskan: Hahaha! Ursäkta skrattet! Men du är för gullig. Ja jag tog mig samman, tonåringarna under armen och gick och handlade... nu har vi ätit och jo, jag är helare nu. :-) KRAM!
PS. Karaktär är nog mitt mellannamn.

Lysande ögonblick: Men jag är extremt, nu snackar vi extremt, envis, halsstarrig så jo jag fixade karaktären.

Gafflan: Det blev god och nyttig mat och sen blir det glass. Jag ska unna mig lite mer imorgon. KRAM

Småländskan sa...

*uppdaterar min kommentar på ditt förra inlägg*. Nu är det inte snöblask/regn som kommer in här, nu är det rena stöstormen! Så, min bubbelsmakande väninna blir nog kvar på soffan här ikväll.

Singelmamman sa...

Småländskan: Hur var bubblet? Vilken av de två gillar ni bäst?

Småländskan sa...

Det vet vi inte ännu! Rapport kommer!

DDT sa...

Februari är en låg månad helt enkelt. Det räcker ju med att titta ut genom fönstret för att bli utmattad. Men du är säkert snart uppe igen. Fast en snabbspolning till april vore ju inte dumt nu.

Singelmamman sa...

Småländskan: :-)

Tjockisen: Måste varit titta-ut-genom-fönstret-utmattningen som slog till. Elak rackare. Jag tar gärna en snabbspolning till sista helgen i mars.

Malla sa...

jag var depp i veckan ju, det var nog mens, fast jag har ju inte det. Kan det var det? Annars är det definitivt vädret. Jävla sugväder.

Singelmamman sa...

Malla: Vädret absolut. Inte mens, men förkylningen. Det är faktiskt redan bättre. Sov gott!