tisdag 5 juli 2011

Inget nytt under kjolen

Vad driver mig till att gå och prova kläder, och då specifikt klänningar, när jag har ont, mår skit och är svullen som en gravid noshörning? Svar, inte en djävla aning. Jag vaknade med en mage som gjorde ont och var sjukt svullen, fem centimeter större för att vara exakt. På en natt. Och nä, klänningarna passade inte. De passade inte humöret alltså. Hur de egentligen såg ut på har jag ingen aning om. Jag är vanligtvis väldigt o-objektiv och kan inte påstå att jag förändrats på den punkten under natten. Alltid något som inte förändrats. Nåja, nu har jag två klänningar att prova en annan dag. Först och främst hålla tummarna att de finns kvar en annan dag.
I övrigt har ju dagen varit helt strålande. Jag filade naglarna på lunchrasten, tog ett fotbad. Det sistnämnda hemma. På balkongen.
Nu är det precis en och en halv vecka kvar till tonåringarna kommer hem, de har varit hemifrån tre och en halv vecka. Och min saknad-längtar-ihjäl-mig känsla blandas friskt och torktumlas runt i mig med ångesten över att mina slöa, egna dagar snart är slut. Puh, visst älskar man de här mensdagarna!

6 kommentarer:

Sus sa...

Då mensar vi ihop i morgon. När vill du att prinsessparet ska dyka upp?

Gafflan sa...

Älska mensdagar är väl att ta iiii...men jag fattar vad du menar.
Kram.

Singelmamman sa...

Ärade Sus! Ni är hjärtligt välkomna efter kl 18, och låt oss mensa ihop. Förresten, är inte Mensa en sån där intelligent klubb?

Gafflan: Ok, lite att ta i är det väl. Kram kram!

Anonym sa...

Jag hade näsblod i dag, men det kvalar väl inte in? Alltså jag näsade...typ.

mammakicki sa...

En av de få benefitsen man får som medlem i Mensa är att man får en mailadress på deras domän(?). Jag känner att jag bara tror att en domän är något sådant. Hursomhelst, om det nu är så, kan vi inte köpa domänen 'mens' alt. 'mensa tillsammans' Eller om det heter något annat så kan vi köpa den/det? - Gud så förvirrat.

Singelmamman sa...

YKW: Är det inte det ena så är det de andra, sa flickan och blödde näsblod.

Mammakicki: Inte alls. Kristallklart. Vi köper hela mensa.