måndag 15 augusti 2011

Jag har varit här nu sen i morse

Kan jag få gå hem nu? För inte måste jag väl vara på jobbet hela dagen, va? Ska det vara så här? Ja då kommer det bli ont om blogginlägg kan jag säga. För attans vad mina arbetskamrater är dumma och slöa. En massa jobb ligger kvar här och väntar. Jobb jag var säker på att jag delegerat när jag gick på semester. Dumma arbetskamrater.

8 kommentarer:

Nina sa...

visst känns det helt konstigt att man ska behöva tillbringa HELA dagen på jobbet? Borde det inte vara en inskolningsperiod på en sisådär fem veckor också? Ska komma ihåg citrontipset... tror mitt hår skulle bli lite blondare av samma behandling faktiskt! bara några få timmar kvar nu... härda ut! kram

Gafflan sa...

Jag ska väl inte klaga på mina "kollegor" då jag är den enda här...svårt att skylla ifrån sig liksom men det hade varit skönt att be någon annan ta allt tråkarbete så att jag kan ägna mer tid åt nätsurfande, kaffedrickande annat roligt. ;DD
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, en typisk trist måndag i augusti. Även om jag inte har något arbete att gå till så är det inte så där jublande glatt vill jag påstå. Det är jättegrått, regnmolnen hänger tunga och det är trist i luften, liksom.....Jag vill åka på bloggträff i stället!
Kramar

Madlar sa...

Usch, hade oxå en hög av papper på skrivbordet imorse när jag kom tillbaka till jobbet. Kunde kollegorna inte väntat till på torsdag åtminstone?

Ellen sa...

Jag fattade ingenting idag. Alls. Högst lämpligt eftersom jag jobbade. Not.

Knasterfaster sa...

Nu tycker jag att dina arb.kamrater har varit för dumma om de har lämnat så mycket jobb till dig att du är tvungen att jobba så här länge. Dumma dumma dem! Fattar de inte att du har ett blogg att sköta?!

Singelmamman sa...

Nina: Fem veckor är rimligt, absolut.

Gafflan: Attans! Skylla på sig själv gör vi människor alldeles för ofta. Kaffedrickande och nätsurfande för sällan. Kram!

SnäckskalsAgneta: Jag vill också ha en bloggträff, NU! Kram

Madlar: Kollegor verkar älska att ge andra jobb... skumt.

Ellen: En klockren beskrivning av min dag.

Knasterfaster: Eller hur! De tänker då inte alls, mina arbetskamrater.
Fast jag gick hem vid 16-tiden.

Malla sa...

tycker det verkar vara lite slöseri med tid att tillbringa hela dagen där!