måndag 18 juni 2012

Hovleverantör

Min syster yster jobbar på detta företag. Så jag fick några påsar av deras hett eftertraktade söt- och saltlakrits. Synd att jag själv gett mig godisförbud. Får väl bjuda på det. Vem vill smaka?
Published with Blogger-droid v1.7.3

12 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Jag vill smaka.

Anonym sa...

Jag vill smaka på de där pärlorna, men inte förrän när jag nått nästa mål. :D

Ezter sa...

Har aldrig sett de sorterna i sådana påsar???

Mammy sa...

Oj, det var något nytt! Har aldrig sett sådana i affären.
Är helt galen i saltlakrits.
Gott att ha under mina lååånga vak nätter.
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Lakrits är gott och omgivningens tyska farmor sa alltid: Lakritz ist Medizin och gut für den Magen...så låtsas att det är medicin så kan du äta den! Bra va! Kramar

Anonym sa...

Åh de där älskar jag! Kan äta hur många som helst av juvelerna med crispigt skal!! Sen kommer socker chocken som ett brev på posten men ibland är det värt det!

Ett stenkast från Fyndet sa...

Åh, favvogodis (jag inte just de där - de har jag aldrig sett, men lakrits!).

Pärlorna låter ju häftiga :)

The Queen of fucking Everything sa...

Oh lakrits. Jag tror Gud skapade lakrits som kompensation för de sju svåra åren för Egyptens folk, för att de inte skulle tappa sugen fullkomligt!

Kattis sa...

Jag vill också ha en syster på Malaco!!
Eller en påse Briljanter - sucker för sötlakrits som jag är...

Helena m. 4 sa...

Pärlorna är jättegoda... i lagoma mängder, vilket jag sällan trycker i mig när jag är på lakritshumör. Det är liksom lite "allt eller inget" över mig just nu... och just nu är det "inget" som gäller, så jag står över - tack ändå, får hoppas att du har fler påsar när vi ses nästa gång (kanske vid Ellens pool nån'gång) - nu ska jag låta den här meningen ta slut.
*punkt*

Anonym sa...

Syster Yster kan då inflika att dessa tre lakritsvarianter är nyheter i vårt sortiment. Så har du inte sett dem i butiken än så gör du snart. :-)

Singelmamman sa...

Oj så många ni är som gillar lakrits! Får väl ta ett snack med Syster Yster om jag kan loss lite så jag har att bjuda på. Jag har bara tre påsar.