torsdag 15 november 2012

Hej rubriksättare, gör ett bättre jobb än så här

Nä men om jag skulle ta och strukturera mig lite nu. Har precis bytt inriktning och arbetsuppgifter på jobbet. Från webb till trycksaker. Jag som inte ägnat mig åt trycksaker sen flanellografens tid. Så nu pluggar jag in lite kunskap. Försöker se det som om betoningen ligger på kunskap och inte lite. Det kommer att bli kanonbra när det är klart. Det oroar jag mig inte ett dugg för. Det är vägen dit som inte är helt klart. Den funderar jag på att oroa mig lite för.
Dagens kurs, första dagen av två, var kanonbra, känner mig extremt taggad inför morgondagens fortsättning. Så taggad att jag ett tag funderade på att lägga mig tidigt. Men eftersom jag min vana trogen satte på en tvättmaskin på längsta programmet som går att finna på maskinen lär jag slippa det ikväll också. Heja mig.

5 kommentarer:

Spader Madame sa...

Kunskap är förvirringens moder. Finns det förresten någon åkomma som glass inte botar?

Realisten sa...

Trycksaker är fina saker. Särskilt när de är tryckta. Och inte innehåller några fel.
Ska vi bilda ett trycksaksnätverk? Vi behöver nog nätverka, bygga broar och ha erfarenhetsutbyte med strategisk inriktning väldigt ofta.

Gafflan sa...

Äh! Jag tror du seglar galant igenom den där vägen som du inte ska oroa dig för. Heja!
Ja, nä. Jag är stålpigg (om nu stål kan vara det) för jag har varit ute på en kortare roadtripp för att hämta upp dottern som kom med buss till en hållplats ut i skogen. Typ. Nu måste jag göra något sövande så jag funderar på att vattna blommor eller läsa en väldigt tråkig bok. Jag håller på med en tråkig en men den är så tråkig att jag inte vill läsa. Oj vad jag tjötar.
Pöss.

Singelmamman sa...

Spader Madame: Sant. Hm. Jo fotvårtor tror jag inte glass botar.

Realisten: JA! Låt oss nätverka. NU!
Trycksaker är finfina saker!

Gafflan: Tack för peppande kommentar. Du är gullig du.
Jag är jättetrött men har inte vett nog att sova. God natt när den infaller och KRAM!

Åsa Hellberg sa...

Haha, hoppas att du ändå var i hyfsat skick i morse.