onsdag 7 november 2012

Nä men oj!

Är det redan kväller? Vart tog den här dagen vägen? Ilsken har jag hunnit vara, så arg under ett möte att jag bad de två som jag var arg på att låta mig prata till punkt. Och när jag var klar så satt de tysta. Och så var det bra med det. Tyvärr kommer de två igen senare, men idag känns det bra att ha sagt ifrån.

Nu ska jag promenera hem, eller i alla fall från den här gudsförgätna urskogen vi är utlokaliserade till. Promenera in till stan och ta tunnelbanan hem och laga röd lins- och potatissoppa. Ska både bli gott och spännande. Har aldrig gjort den förr.

För övrigt hade vi strömavbrott i över en timme på jobbet. Och jag har ätit lax till lunch. Idag har det alltså varit en otroligt intressant dag.

9 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Det är endast laxen som jag skulle ha velat dela med dig idag. Du hade nog inte velat dela min dag heller. Jag åt köttfärslimpa.

Nina sa...

Oj, låter som om det ändå är ganska gott att dagen lider mot sitt slut! gött att säga ifrån på skarpen och med promenad och soppa... Jag åt också lax till lunch idag! kram
PS. VA??!! Har inte dygnet 48timmar???? F-n också!

Lippe sa...

Skönt att slå näven i bordet! Hoppas soppan är god när den kommer på bordet :)

Snäckskalsdalen. sa...

Ohhh, jag önskar jag kunde göra det med värdigheten i behåll, men det vet jag att du kan och det måste kännas jätteskönt! Att laga linssoppa, menar jag. Nej, nu tramsar jag. Kramar

Fru Venus sa...

Eftersom dygnet inte har 48 timmar får du inte bränna ljuset i båda ändar! Jag tror på linssoppan, precis som jag tror på att du säger ifrån - på ett bra sätt!

Shamrock sa...

Bra att säga ifrån - det brukar kännas skönt efteråt

DDT sa...

Själv hade jag nästan en timme utan internet. Bästa timmen på hela dagen. Medan våra tekniker försökte hitta problemet kunde jag sätta mig i soffan med en bok.

Fia FIT sa...

Du är rolig du! Skrattar när jag läster sista stycket. Gud så irriterande med folk som inte låter en tala till punkt. Okej om de är fem och sex år... men det är nog där någonstans gränsen går...

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Jo, men jag skulle vilja prova på "någon annans dag" en gång. Vore ju spännande.

Nina: Lax är så gott, jag kan äta det jämt. Och nä, jag trodde ju det jag med...

Lippe: Soppan var god, om än lite smaklös. Jag behöver finslipa det receptet.

SnäckskalsAgneta: Hahahaha! Men det blev bra, till slut. Tre skedar av fem möjliga.

Fru Venus: Ingen risk, jag tar det lugnt. De enda ljus som ska brännas är värmeljusen.

Shamrock: Det är alltid skönt, om folk lärde sig lyssna.

Den där tjockisen: Visst är det underbart! Mer strömlöst åt folket!

Fia FIT: Går barnen på förskola så vet de att de inte ska avbryta, men på en arbetsplats vet visst inte vuxna det.