torsdag 1 november 2012

Planering

Jag är inte världsbäst på att planera. Tycker oftast att saker och ting ger sig. Och förändras oavsett hur mycket jag själv försöker planera. Idag har min planering ändrats. Av tandhygienisten. Hon ringde just och ställde in. För att vara på den säkra sidan. Hon tyckte nämligen inte att hon skulle in och rota i min mun när jag var så nyopererad. Nähä. Där ser man. Jag blev inte alls ledsen.
Så nu lunchfikar jag hemma, ciabata med brie, salami och färsk babyspenat. Mmmn. Och snart har tonåringarna tvättstugan.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Klart mycket trevligare än tandisen! Hälsa tonåringarna :-)

Anonym sa...

Jag var hos tandis igår. Hygienisten. Hon höll på en och en halv timme. Dels med bilder och sanerade tandsten mellan tänderna. Jag har nämligen inte varit särskilt flitig med tandtråd och grejer under whiplashtiden. När det gör ont att gapa mer än 2,3 cm är det inte så lockande... Men nu är det nya tider och jag får hela näven i käften igen utan smärta. :D
Men hur länge ska du stråla? Hoppas det blir en enkel match!
Svar på din kommentar hos mig ang plankan. Att jag inte får träna beror inte på att det skulle vara skadligt för mig fortfarande, utan handlar det om att det ska vara lika för alla i studien så att det inte blir missvisande i studien. Men jag är ändå en av dem om fått bäst resultat av op så att om jag blir ännu bättre (räknar med att jag i alla fall inte blir sämre av träing och det tror ingen annan heller) så gör det bara en positiv skillnad. ;) Däremot undviker jag rena arm och överkroppsövningar.
Men om två månader får jag sätta igång! Jippi! :D
Mitt mål är att klara 7 chins (Gjort det förr och ännu fler) innan 2013 slut, så då är det bäst att sätta igång på allvar. :)
Oj, blev en hel bok här. Det får du leva med. Kram

Anonym sa...

Men härregud kan nån lära mig det där med ordföljd?!

Agneta sa...

Gud vad hungrig jag blev nu.

Ting sa...

Vilken god macka!

Realisten sa...

Den där frågan om räkningar vill jag också ha svar på.

Malla sa...

mums för den mackan! och skönt att tandis avbokade.

Singelmamman sa...

Fru Venus: Tonåringarna hälsar tillbaka.

Anne med e: Jag ska stråla i fem veckor. Varje vardag. Så sista strålningen blir dagen innan julledigheten. Den 22 dec. Om ingen maskin går sönder.
Ok, när det gäller din planka. Vill bara du ska vara rädd om dig.

Anne med e: Ok. Men det är lite överkurs så det tar längre tid.

Agneta: Åt du?

Ting: Jättegod!

Realisten: Vem kan vi fråga?

Malla: Japp på båda.