fredag 11 januari 2013

Jag säger inte att det hänger ihop

Jag ifrågasätter (allt) mycket på jobbet. Skäller ut vänner, är allmänt sur. Det är tre månader sen jag började äta anti östrogen tabletter.

10 kommentarer:

Madlar sa...

Aj, måste du äta piller? Jag åt östrogen några månader men blev så deppig att allt kändes värdelöst. Slutad äta, genomled tantbesvären o överlevde :)

Åsa Hellberg sa...

Jag vet inte, är ilska en biverkning?:)

Therése L sa...

Anti? Fast då blir det väl som klimaktieriet, då går väl östrogenhalterna ner? Klart som fan du är på dåligt humör i så fall!! Men kanske finns det olika sorter, med lite olika sammansättning? För så där kan du ju inte må i 5 år!

Knasterfaster sa...

Har läst på om det där nu men inte blivit så mycket klokare. Det enda jag förstår är att det inte är konstigt att du mår som du mår när du äter anti-östrogen. Om du mår mycket dåligt tycker jag du ska kontakta din onk-läkare. Om du har svårt att sova så kanske du ska ta tabletten en annan tid på dygnet. Motion är bra men det ägnar du dig ju redan åt. Yoga rekommenderades också.
Bästa hälsningar
Din personlige rådgivare

Singelmamman sa...

Madlar: Det är anti östrogen. Pga cancern. Måste äta dem i fem år.

Åsa Hellberg: Ingen aning. Känns så.

Therése L: Jag det är som att komma in i klimakteriet och jag tror att det bara är en fas. I början.

Kära personliga rådgivare: Jag tar tabletten på morgonen. Fick tipset om det av en annan som äter samma tablett. Och så himla svårt är det inte, ännu, jag noterar bara ett förändrat sinneslag. Ska prata med min läkare när jag träffar henne.
Kram!

Spader Madame sa...

Vad fan. Skälla ut folk kan man ju göra litet då och då, men sur vill man ju inte vara. Någon längre stund. Jag tror/hoppas att det är en fas.

(Jag är btw rätt sur och litet skällig utan piller just nu. Kan vara semmelbrist i kombination med januari, don´t know)

Fru Venus sa...

Låter som om du borde kombinera dem med gladpiller, eller kanske bubbel, just på jobbet. Annars har du en väldigt bra personlig rådgivare ;-)

fia FIT sa...

Ojdå! Men det kanske har varit lite mycket på slutet? Jag tänker på allt som hände efter sommaren mm. Eller? Kan det bara bero på tabletterna? Hoppas du mår bättre snart!

Kram

Malde sa...

Jag fick nässpray med samma verkan under några månader. Så dåligt som jag mådde då har jag aldrig gjort, varken förr eller senare. Sur, grinig, explosiv, långsint, ont överallt och negativ som f*n. Skönt att det är över!

Kramar till dig!

Singelmamman sa...

Spader Madame: Kan absolut vara semmelbrist i kombo med den längsta månaden.

Fru Venus: Min personliga rådgivare är bäst!

Fia Fit: Det är nog en kombo av allt. Jag mår snart tipp topp igen.

Malde: Det stabiliserar sig väl snart, tänker jag. Tack för omtanken.