tisdag 18 juni 2013

Tänk att jag gick upp idag också

Vaknade helt förvirrad. Och med en stark känsla av att hela jag, kropp och knopp, bara ville skrika ett rungande NEJ. Det är mycket nu. Försöker ta ner allt till hanterbara nivåer, vilket innebär att tunnelseendet är inställt på här och nu minut för minut. Blicka framåt får jag göra sen. Ska väl ha något att göra när jag blir pensionär också.

Vill tipsa om den kylgel jag fick i helgens goodiebag. Ice-power gel. 
Jag har lite känning i mitt högra knä sen jag slog i det i januari. Knät gör inte direkt ont, det är mer en känsla av trötthet. så nu har jag smort in. Gelen doftar inte starkt och känns omgående varmt på området jag smort in. 
Om du vill testa går du in på www.ice-power.se och handlar. Uppge koden ckr så går 10 procent till Cancerfonden. 

6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Låter skönt med isgel. Kan den fungera mot huvudvärk också? Bra att du tar minut för minut så att vi orkar med varandra då vi är pensionärer också. Tråkigt att du inte har det bra just nu. Hoppas problemen smälter som våris och snart är ett minne blott. (Det lät ju vackert i alla fall). Hoppas du får en skön, härlig, rolig och avkopplande midsommar!

Småländskan sa...

Av erfarenhet säger jag att förvirringen "lägger sig" så småningom.
Du har ju Kroatien att se fram emot innan pensionsåldern. Själv var jag i Kroatien för ca 8-10 år sen (jag skriver ca eftersom jag har noll koll på årtal...)och det var helt underbart! Har ju hänt en del sen dess visserligen, men jag tror ni kommer att få en underbar semester där. Innan dess var sonen och jag i gamla Jugoslavien i mitten av 80-talet. Minns det som i går, alltså också en helt fantastisk resa.
Kroatienresan gick till Baska Voda och det var inte långt ifrån där sonen och jag var första gången.
Resvan är jag, men jag säger bara att Kroatien, naturen, vyerna, det är nästintill oslagbart!
Kramar...

Fru Venus sa...

Blåöga badar i princip i den där smörjan - hjälper tycker hon. Du vet att du kan "landa" här hos oss precis när du vill. KRAM

Sus sa...

Hej! Sus heter jag. Jag bor 900 m från dig. Ibland fuckar livet upp det så att jag inte hinner gå ner till dig. Jag ber inte om ursäkt för det, för du vet så väl hur det är.

Men om vi inte ses nästa vecka kommer jag att dö.

Anonym sa...

Min kropp har något liknande för sig. Konstigt nog bara när det är dags att gå till jobbet... Är det dags att byta då eller är det bara semester den skriker efter? Vad tror du?

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Tack! Ibland räcker det med att bara få ur sig det här i bloggen. :-)

Småländskan: Härligt att höra om Kroatien. Jag har också bara hört positiva saker om landet.

Fru Venus: Tusen tack! Jag vet!

Sus: Hej Sus. Jag vet var du bor, men det verkar inte hjälpa. Vi ses förhoppningsvis näst vecka.

Cissispringer: Hm. Jag tror på en kombination.